Nr1SolexVerhuur: Verhuur van solexen en steps

Nr1SolexVerhuur is een jong en ambitieus bedrijf dat al meer dan tien jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van solexen en steps voor individueel gebruik of voor groepen tot 90 personen. Ons bedrijf is gevestigd in een oud fabriekspand op het oude Voltcomplex aan de Groenstraat in Tilburg. We hebben een groot, gratis parkeerterrein, dat eveneens geschikt is voor touringcars. Ons pand is zeer gunstig gelegen: binnen vijf minuten bent u midden in het schitterende Brabantse landschap met prachtige natuur, pittoreske dorpjes en bourgondische cafés.

Wij hebben ons bedrijfspand zodanig verbouwd en ingericht dat u zich waant in een oude solexwerkplaats. Dit is dus uitermate geschikt om uw tocht mee te beginnen of af te sluiten! U bent van harte welkom om onze solexen en steps te komen bewonderen en eventueel uw specifieke wensen met ons te bespreken. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Al onze solexen en steps zijn nieuw of degelijk gerestaureerd, zodat u verzekerd bent van goede kwaliteit en veiligheid. Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats om onze solexen en steps in optimale conditie te houden.

Wij brengen onze solexen en steps naar wens op locatie. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Tevens staan er altijd chauffeurs voor u klaar om u te helpen bij onverwachte problemen, zoals het vervangen van een solex i.v.m. Een lekke band. Ook kunnen deze chauffeurs u helpen wanneer u van de route bent afgeweken.

Bij Nr1SolexVerhuur bent u op het juiste adres voor teambuilding, een bedrijfsuitje of gewoon een heerlijk dagje uit met vrienden en/of familie. Onze solexen en steps staan voor u klaar om een dag op avontuur te gaan. Om een impressie te krijgen van wat wij bieden, kunt u op onze Facebookpagina recensies lezen van groepen die al eens hebben gereden op onze solexen en/of steps. U kunt hier tevens terecht om foto’s te bekijken.

Wij zien u graag terug bij Nr1SolexVerhuur!

Gevestigd in Tilburg

Nr1SolexVerhuur | Over ons slider 5

Onze werkplaats

_DMC2607-2

Nr1SolexVerhuur-werkplaats-2

Nr1SolexVerhuur-werkplaats-1

Nr1SolexVerhuur-werkplaats-3