Nr1SolexVerhuur: Verhuur van solexen en steps

Nr1SolexVerhuur is een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van solexen en steps voor individuele verhuur of voor groepen tot 70 personen. Ons bedrijf is gevestigd in een oud fabriekspand op het oude Volt complex aan de Groenstraat te Tilburg. Er is een eigen gratis grote parkeerterrein, ook geschikt voor touringcar bussen. De locatie is zeer gunstig gelegen in Tilburg: je zit binnen 5 minuten heerlijk in het schitterende Brabantse landschap met zijn mooie natuur, pittoreske dorpjes en bourgondische cafés.

Wij hebben ons bedrijfspand zodanig verbouwd en met stijl ingericht alsof u zich waant in een oude solexwerkplaats van vroeger. Deze is uitermate geschikt om uw tocht te beginnen en af te sluiten. U bent van harte welkom om onze vloot solexen en steps te bewonderen en mogelijk uw specifieke wensen te bespreken. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Al onze solexen en steps zijn nieuw of degelijk gerestaureerd, zodat u verzekerd bent van degelijke kwaliteit en veiligheid. Tevens beschikken we over een eigen werkplaats, om onze solexen en steps in een optimale conditie te houden.

Wij brengen onze solexen en steps op de locatie die u wenst in heel Nederland of België. Tevens staan er altijd chauffeurs beschikbaar om u te helpen bij onverwachte problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van een solex i.v.m. een lekke band. Ook kunnen onze chauffeurs u helpen wanneer u van de route bent afgeweken.

Bij Nr1SolexVerhuur bent u op het juiste adres voor een teambuildingsuitje, bedrijfsuitje, of gewoon een gezellig uitje met vrienden en/of familie. Onze solexen en steps zijn klaar voor u om een dagje op avontuur te gaan. Om een impressie te krijgen van wat wij bieden, kunt u op onze Facebookpagina recensies lezen van de groepen die al hebben gereden op de solexen en/of steps van Nr1SolexVerhuur. Ook kunt u hier terecht om foto’s te bekijken.

Onze locatie

Gevestigd in een oud fabriekspand op het oude Volt complex

Groenstraat 139 – 155 in Tilburg. Telefoonnummer: 085 – 40 15 939

Onze werkplaats

_DMC2607-2

Nr1SolexVerhuur-werkplaats-2

Nr1SolexVerhuur-werkplaats-1

Nr1SolexVerhuur-werkplaats-3