Nr1SolexVerhuur Step arrangementen

Boek een arrangement bij Nr1SolexVerhuur en laat u verwennen door het Brabants landschap. Wij bieden twee verschillende routes aan, de Step Trappisten Route en de Step Stadsroute tilburg. Kijk hieronder voor meer informatie over de arrangementen.

 

Step Trappisten Route

Op de grens van Moergestel en Berkel-Enschot ligt op een schitterende locatie bierbrouwerij de Koningingshoeve, de enige trappistenbrouwerij van Nederland. De abdij en brouwerij van La Trappe kennen een rijke historie (al vanaf 1881!) en worden gekenmerkt door een grote schoonheid. Dat kunnen we vertellen, maar die moet u eigenlijk zelf ervaren. De abdij van La Trappe ligt in een prachtige landelijke omgeving die het waard is om per step te ontdekken. Deze route start en eindigt vanaf ons bedrijfspand aan de Groenstraat te Tilburg. Ontvangst met koffie of thee.

Via het bruisende Piushaven verlaat u Tilburg per step en komt u direct in het mooie natuurgebied van de moerenburg. Bij de Step Trappisten Route kunt u kiezen uit 3 verschillende afstanden d.m.v. een duidelijke routekaart. Dit kunt u ook tijdens de route nog zelf veranderen. U krijgt hier de tijdsduur voor vanaf 11.00 t/m 17.30 uur.

U kunt de Step Trappisten Route aanvullen met een rondleiding door de brouwerij. Dit dient u aan te geven bij de reservering. Tijdens de rondleiding door de brouwerij gaat u in drie kwartier langs alle facetten van het productieproces en langs alle karakteristieke gebouwen op het abdijterrein. U krijgt een korte film te zien waarbij u in circa 15 minuten alles leert over het kloosterleven en de historie van de brouwerij. Met als afsluiting een glas Trappistenbier naar keuze.

 • Ontvangst met gratis koffie of thee.
 • Uitgebreide uitleg over de step en proefrijden op onze ruime parkeerplaats aan de Groenstraat te Tilburg.
 • Begin steptocht. Onderweg bent u verzekerd van onze eigen pechhulp.
 • Er is voldoende gelegenheid om lekker te genieten van een tussenstop.
 • Ook krijgt u de gelegenheid om een leuke foto van uzelf of groep te maken.

Dit arrangement biedt 3 verschillende opties:

 • Korte route, La Trappe puur 5 km. Tijdsduur steppen: 1 uur en 30 minuten

 • Middellange route, La Trappe dubbel 11 km. Tijdsduur steppen: 3 en 15 minuten

 • Lange route, La Trappe Tripel 18 km. Tijdsduur steppen: 5 uur

Bekijk de tarieven

Nr1SolexVerhuur-step1

Nr1SolexVerhuur-step3

Nr1SolexVerhuur-step2

Step Stadstour Tilburg

Tilburg is een oude industriestad met heel veel bijzondere plekjes en gebouwen waar u het bestaan niet van weet en er gewoon langs fietst. Het gemeentehuis, de oude fabriekshallen van de wolindustrie, Heikese kerk en de vele mooie panden. Wat is er mooier om op een recreatieve en educatieve manier met een hippe step deze tour te maken. Tilburg heeft na deze tour geen geheimen meer voor u. Deze tour start en eindigt bij ons bedrijfspand aan het Groenstraat te Tilburg. Ontvangst met koffie of thee.

De tocht is laagdrempelig en is voor iedereen te doen. De tocht duurt 4 uur en bedraagt ongeveer 6 km. De steptocht is voor alle leeftijden te doen.

Deze tour is uit te breiden naar eigen wens, informeer naar de mogelijkheden hierover.

 • Ontvangst met gratis koffie of thee.
 • Ruime uitleg over de step en proefrijden op onze ruime parkeerplaats.
 • Begin steptocht van ongeveer 6 km d.m.v. duidelijke routekaart, u krijgt daar 4 uur de tijd voor.
 • Onderweg bent u verzekerd van onze eigen pechhulp.
 • Er is voldoende gelegenheid om lekker te genieten van een tussenstop.
 • Ook krijgt u de gelegenheid om een leuke foto van uzelf of groep te maken.
Bekijk de tarieven

Bel ons op 085 – 40 15 939 of stuur een e-mail

Stuur een e-mail