Nr1SolexVerhuur Step arrangementen

Boek een milieuvriendelijk en groen arrangement bij Nr1SolexVerhuur en laat u verwennen door het Brabantse landschap op een sportieve en goedkope step. Een gezond uitje, zowel voor uzelf als voor het milieu! Wij bieden twee verschillende routes aan: de Step Trappisten Route en de Step Stadsroute Tilburg. Bij beide routes ontvangt u een routekaart, voorzien van alle hoogtepunten die Tilburg te bieden heeft! Natuurlijk kunt u bij ons ook een step huren zonder een arrangement.

Step Trappisten Route

Op de grens tussen Moergestel en Berkel-Enschot ligt de enige Trappistenbrouwerij van Nederland. Bierbrouwerij De Koningshoeve ligt op een schitterende locatie. De abdij en brouwerij van La Trappe kennen een rijke historie die begint in 1881, en worden gekenmerkt door een grote schoonheid. We kunnen u hier alles over vertellen, maar u kunt dit het beste zelf ervaren. De abdij van La Trappe ligt in een prachtige landelijke omgeving die het zeker waard is om per step te ontdekken.

Deze route start en eindigt bij ons bedrijfspand aan de Groenstraat te Tilburg. Vervolgens verlaat u Tilburg per step via de bruisende Piushaven en komt u direct terecht in het mooie natuurgebied van de Moerenburg. De Step Trappisten Route bestaat uit drie verschillende afstanden die u eenvoudig kunt volgen met onze duidelijke routekaart. Tijdens het steppen is het mogelijk te wisselen van route. U hebt tijd van 11:00u t/m 17:30u om de route te rijden en weer naar ons terug te keren.

U kunt de Trappisten Route aanvullen met een rondleiding door de brouwerij. Dit dient te worden aangegeven bij de reservering. Tijdens de rondleiding ziet u in drie kwartier alle facetten van het productieproces en de karakteristieke gebouwen op het abdijterrein. U krijgt eveneens een korte film te zien waardoor u in 15 minuten alles leert over het kloosterleven en de historie van de brouwerij. Uiteraard sluit u af met een heerlijk glas Trappistenbier naar keuze.

 • Uitgebreide uitleg over de step en proefrijden op onze ruime parkeerplaats.
 • Onderweg bent u verzekerd van onze eigen pechhulp.
 • Voldoende gelegenheid om lekker te genieten van een tussenstop in een van de vele mooie dorpjes.
 • De gelegenheid om een leuke foto van uzelf en de groep te maken.

Dit arrangement biedt 3 verschillende opties:

 • Korte route La Trappe puur: 5 km. Tijdsduur steppen: 1 uur en 30 minuten

 • Middellange route La Trappe dubbel: 11 km. Tijdsduur steppen: 3 en 15 minuten

 • Lange route La Trappe Tripel: 18 km. Tijdsduur steppen: 5 uur

Bekijk de tarieven

Nr1SolexVerhuur-step1

Nr1SolexVerhuur-step3

Nr1SolexVerhuur-step2

Step Stadstour Tilburg

Tilburg is een oude industriestad met veel bijzondere plekjes en gebouwen, waar u langs zou rijden zonder te weten dat ze bestaan. Wat is er nu mooier dan op een hippe step een tour te maken langs het gemeentehuis, oude fabriekshallen, de Heikese Kerk en vele mooie panden? Een recreatieve en educatieve tocht voor jong en oud! Na deze tour heeft Tilburg voor u geen geheimen meer.

De Stadstour start en eindigt bij ons bedrijfspand aan de Groenstraat in Tilburg. Na een duidelijke uitleg en een paar oefenrondjes over ons parkeerterrein starten jullie! Deze tocht is laagdrempelig en mogelijk voor alle leeftijden. De tour is ongeveer 6 km lang en duurt 4 uur.

De Stadstour is naar eigen wens uit te breiden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 • Uitgebreide uitleg over de step en proefrijden op onze ruime parkeerplaats.
 • Een duidelijke routekaart met een route van ongeveer 6 km, waar u 4 uur de tijd voor krijgt.
 • Onderweg bent u verzekerd van onze eigen pechhulp.
 • Voldoende gelegenheid om lekker te genieten van een tussenstop in een van de vele mooie dorpjes.
 • De gelegenheid om een leuke foto van uzelf en de groep te maken.
Bekijk de tarieven

Bel ons op 085 – 40 15 939 of stuur een e-mail

Stuur een e-mail